FREE DOWNLOAD

Parking Manijak

  • SEARCH TYPE
  Parking Manijak icon

  Parking Manijak

  by: 15.2K 7.5

  7.5 Expert
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Parking Manijak's review

  Published: 2015-03-19, by .

  Get the app that lets you pay for parking!

  7.5
  • Find parking
  • Pay for parking
  • User friendly interface
  • Only available in Serbia

  "Pay For Parking From Your Phone"

  THE VERDICT

  The Parking Manijak app lets you pay for your parking easily and straight from your phone. Only available in Serbia, you can use either GPS or a cellular signal to help you find and pay for parking. The app has an easy to use interface and is relatively user friendly.

  THE PROS

  You can find and pay for parking right from your phone.

  THE CONS

  The app is only available in Serbia.

  Tags: parking manijak , parking maniak , parking srb , parkingmanijak , parking beograd sms , parking , kingmanijak , parking maniak for symbian , parking manijak na kojim uređajima može da se koristi

  Molly

  by Molly

  Mar 19, 2015

  Description

  * For users in Serbia only. *

  Aplikacija za plaćanje parkinga SMS-om u Srbiji. Jednostavan i brz korisnički interfejs, slanje SMS-a u jednom koraku. Automatski detektuje poziciju upotrebom mobilne mreže i postavlja trenutni grad. Opciono može detektovati i zonu plaćanja za neke gradove. Za više informacija pogledajte ovde: http://www.parkingmanijak.com/lokacija

  Podržava gotovo sva mesta u Srbiji, korisnik može i sam dodati definicije za slanje SMS-a, za bilo koji grad.
  Standardno ne upotrebljava GPS već koristi mobilnu mrežu (cell) za lociranje trenutnog mesta za koje se plaća parking. Opciono može upotrebljavati GPS ako je opcija "Napredno lociranje" uključena u podešavanjima aplikacije.

  * Besplatna aplikacija, BEZ REKLAMA *

  Ne pristupa internetu (* osim za ažuriranje podataka, analitiku i slanje izveštaja u slučaju greške), koristi lokalnu (offline) bazu za gradove i zone. Preporučljivo je imati pristup internetu radi bržeg lociranja mesta i zone.

  * Potrebne privilegije *

  SEND SMS MESSAGES (slanje SMS poruka)
  Koristi se prilikom plaćanja parkinga. Aplikacija neće bez direktne akcije korisnika slati SMS. U podešavanjima aplikacije postoji opcija Potvrda pre slanja, koja može isključiti potvrdu pre slanja SMS poruke.

  READ SMS OR MMS (čitanje SMS poruka)
  Ova privilegija se praktično ne koristi, odnosno aplikacija ne čita korisničku bazu SMS-ova. Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za plaćen parkinga)

  EDIT SMS OR MMS (pisanje SMS poruka)
  Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za plaćen parking)

  FINE (GPS) LOCATION (potreba GPS-a za lokaciju)
  Od verzije 3.0.0 koristi se za određivanje zone plaćanja, ako je u podešavanjima aplkijacije uključena opcija "Napredna detekcija".

  COARSE (NETWORK-BASED) LOCATION (upotreba drugih provajdera za približnu lokaciju)
  Koristi se za određivanje trenutnog mesta za koje se plaća parking.

  FULL INTERNET ACCESS (pristup internetu)
  Od verzije 3.2.0 koristi se i za automatsko ažuriranje podataka o gradovima i zonama. Koristi se za slanje izveštaja u slučaju greške u aplikaciji. Svi podaci koji se šalju su anonimni.

  READ PHONE STATE
  Od verzije 3.2.5 (samo za Android 3.x i noviji) aplikacija koristi ovu dozvolu da bi za neke uređaje radilo slanje SMS-ova. Problematični uređaji koji zahtevaju ovo su: Lenovo A328, LG Optimus G, Optimus Black…

  CONTROL VIBRATOR (kontrola vibracije)
  Hardverska kontrola vibracije, indikacija korisniku vibracijom da li je slanje poruke za plaćen parking bilo uspešno ili ne.

  ***** Napomena *****

  Molim korisnike koji imaju neki problem da ne pišu odmah komentare na market, već da mi pošalju email, kako bi imali šansu da razrešimo situaciju. Ostavljanje komentara i loše ocene neće doprineti rešavanju problema u aplikaciji. Kontakt je moguć odavde: http://parkingmanijak.com/kontakt/

  Ključne reči: Srbija, Parking, SMS, RS, SRB
  Za više informacija pogledajte sajt: http://www.parkingmanijak.com

  Explore more

  Users review

  from 15.154 reviews

  "Awesome"

  9.6

  Users comments for Parking Manijak

  Stevan Stevan

  by Stevan Stevan

  Nov 08, 2017  |  "Awesome"

  Odlicna. Hvala.

  Bojan Kukić

  by Bojan Kukić

  Nov 07, 2017  |  "Good"

  Mora da bude multi jezička...

  Vitomir Vulin

  by Vitomir Vulin

  Oct 25, 2017  |  "Awesome"

  Super aplikacija. Samo ako može up date za Sremsku Mitrovicu. Uvedena je i plava zona. Promenjeno vreme u zelenoj itd.

  Vlado Trnavac

  by Vlado Trnavac

  Oct 20, 2017  |  "Great"

  U poslednje vreme dešava se problem. Kada se izabere zona i posalje sms duplira reg kuca 2x tako da morate da pazite uvek. Posto sistem registruje pogresno uplatu, pa se desi da vam nalepe dnevnu kartu. 2 x sam imao taj problem. Dakle kuca npr BG233SDBG233SD i naravno kada se proveri uplata ispada da niste platili i imate problem. Ne znam zbog čega ovo ne popravljaju?....

  Nikola Mandic

  by Nikola Mandic

  Oct 17, 2017  |  "Awesome"

  Besrekorna aplikacija

  Sasa Marceta

  by Sasa Marceta

  Oct 15, 2017  |  "Awesome"

  Odličana aplikacija, imam samo jedan problem od skora. Kada hoću da pošaljem sms dobijem u pripremljenoj poruci 2x registraciju, jednu iza druge bez razmaka...Zašto se ovo dešava?