FREE DOWNLOAD

Pindat - gratis reisblog maken

  • SEARCH TYPE
  Pindat - gratis reisblog maken icon

  Pindat - gratis reisblog maken

  by: 24 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met Pindat deel je vakantieavonturen via www.pindat.com. Bij Pindat maak je eenvoudig een reisblog met onbeperkte foto's en een toegangscode om je reisverhalen voor de buitenwereld af te schermen.

  Met de Pindat app kun je heel eenvoudig als je offline bent verhalen schrijven en foto's toevoegen op je reisblog. Zodra je weer online bent kun je eenvoudig de verslagen online zetten. Al je volgers krijgen dan automatisch bericht van jouw nieuwe avonturen en kunnen alles via de website volgen. Vrienden en familie die jouw reis volgen hebben geen account nodig, en kunnen dus altijd reageren. Wel zo leuk (en makkelijk ;p) voor de opa's en oma's!

  Door per reisverslag op de kaart precies aan te geven waar je bent geweest ontstaat een mooie trail van jouw reis. Deze trail kan op de website bekeken worden. Verder kun je ook je reisverslag met een wachtwoord afschermen, vrienden uit je adresboek uitnodigen, en een mooi overzicht van je reis maken.

  Offline je verhaal schrijven!
  Met de Pindat App kun je offline reisverslagen maken. Zodra je weer terug in het hotel bent of van een kopje koffie aan het genieten bent in een internetcafé kun je de verhalen uploaden. Door gebruik te maken van de GPS in je mobiel kun je super precies je pins plaatsen. Verder kun je ook makkelijk plaatjes van je telefoon gebruiken, of (als je een cardreader voor je telefoon hebt) zelfs de plaatjes van je camera. Alle plaatjes worden eerst verkleind en dan naar Pindat verstuurd. Dus het uploaden van je avonturen duurt nooit lang.

  Hoe werkt de app?
  De eerste keer dat je de app opstart moet je inloggen op je account van pindat.com. Je huidige reisverhalen worden gedownload en je kunt meteen via de app verhalen gaan schrijven.
  Als je bijvoorbeeld bij Stonehenge staat (zonder internet ;-P) start je de app op en klik je op offline werken. Klik op 'nieuwe pin' om een pin toe te voegen en activeer je GPS. Nadat je GPS signaal heeft zie je op de kaart de exacte locatie verschijnen. Voer de gegevens van de pin in en schrijf een leuk verhaal.
  Ben je weer terug in het hotel? Start de app op en log in op je account. Alle offline verhalen worden nu automatisch geupload naar Pindat.com. Je familie en vrienden kunnen meteen meegenieten van jouw avonturen.

  Pin maken zonder GPS
  Voer eerst het adres in van de locatie waar je de pin wilt plaatsen. Klik vervolgens op 'positie van adres bepalen'. De pin wordt nu geplaatst op de coordinaten van het ingevoerde adres.

  Automatisch adresgegevens invullen
  Ben je op een plek maar je weet het adres niet precies? Of wil je gewoon lekker snel een pin plaatsen? Gebruik dan de knop 'Adres van pin bepalen'. Het adres van je pin wordt gedownload en bij de pin ingevuld.

  Pin verslepen
  Je kunt de pin ook zelf verslepen. Hou de pin 3 seconden ingedrukt. De pin verspringt nu en beweeg met je vinger over de kaart om deze te verplaatsen. Laat je vinger weer los om te pinnen!

  Pin delen
  Ga naar de lijst met pins en hou de pin die je wilt delen 3 seconden ingedrukt. Je krijgt dan de optie 'Pin delen' te zien. Kies deze optie en kies vervolgens via welk programma je de pin wilt delen. Je kunt pins alleen delen als je ingelogd bent op je account.

  Pins verwijderen
  Ga naar de lijst met pins en hou de pin die je wilt verwijderen 3 seconden ingedrukt. Je krijgt dan de optie 'verwijderen' te zien. Je kunt alleen online pins verwijderen als je ook online bent.

  Foto draaien
  Hou de foto die je wilt draaien 3 seconden ingedrukt. Er verschijnt nu een menu, kies in dat menu voor het draaien van de foto.

  Foto verwijderen
  Hou de foto die je wilt verwijderen 3 seconden ingedrukt. Er verschijnt nu een menu, en kies voor 'verwijderen' om de foto te verwijderen.

  Tags: plaatsen bijhouden op kaart , reisdagboek , kaart bijhouden reisdagboek , reisdagboek apps , kaart reizen bijhouden , bijhouden van plaatsen waar ik geweest ben , eenvoudige app reisverslag , wereldkaart reizen bijhouden , app waar ben je geweest gratis

  Users review

  from 24 reviews

  "Great"

  8.4