FREE DOWNLOAD

PlanPlus

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  PlanPlus je digitalna mapa sa poslovnim katalogom koja Vas vodi kroz mrežu puteva i ulica svih naseljenih mesta Srbije. Sadrži precizne i detaljne mape i bazu javnih objekata sa tačnom lokacijom i dodatnim informacijama.

  PlanPlus aplikacija je potpuno besplatna! Ne sadrži reklame i dodatne sadržaje. Ne zahteva kreiranje naloga i prijavu korisnika.

  Aplikacija omogućava prikaz mape u 2,5D perspektivi, koji se može lako vratiti na standardni prikaz jednim klikom.

  PlanPlus aplikacija koristi veliku bazu adresa i javnih i poslovnih objekata koja se redovno ažurira. Unesite u pretragu naziv ulice ili objekta i dobićete njegovu lokaciju na mapi sa dodatnim informacijama.

  Za zadati start i cilj odaberite način prevoza i dobićete najkraći put sa detaljima kretanja. Kod najkraćeg puta automobilom, pored uobičajenih uputstava o kretanju, dobićete i detalje o naplati putarine. Opcija najkraćeg puta gradskim prevozom će ponuditi sve optimalne varijante koje postoje sa listom linija prevoza, stanica i dužina pešačenja između stanica.

  Tags: plan plus , plan plus beograd , plan plus za , plan plus srbije , plan plus srbija , karta beograda plan plus , plan plus mapa beograda , digitalna karta beograda dužina puta , planplus

  Users review

  from 1.990 reviews

  "Great"

  7.6

  Users comments for PlanPlus

  Jelena Simeunovic

  by Jelena Simeunovic

  Nov 26, 2017  |  "Poor"

  Uzas, ne radi uopšte od poslednjeg up-date... samo beli ekran prikazuje i nista vise.

  Aleksandar Ignjatovic

  by Aleksandar Ignjatovic

  Nov 13, 2017  |  "OK"

  ?! Jako loše odrađene komande.

  Milan Milanovic

  by Milan Milanovic

  Sep 26, 2017  |  "Poor"

  Lose i ne ume da se nakaci na net

  Arsenije Bogdanović

  by Arsenije Bogdanović

  Sep 14, 2017  |  "Awesome"

  Odlično radi, sviđa mi se što je dodato Užice, valjalo bi dodati i prigradske za Niš, jer su sada prikazani samo gradski, a naravno i još gradova, npr. Kragujevac, Subotica...

  Stevan Jovanovic

  by Stevan Jovanovic

  Sep 11, 2017  |  "Great"

  Sve je super osim kada hocu nesto da zumiram i onda zavrsim vrteci mapu. Dajte neki reset mape ili + - dugmice za nas koji zelimo da sever ostane na severu. I tesko se klikce na autobuske stanice osim ako nemas neke prste kao veverica.

  Nenad Petkovic

  by Nenad Petkovic

  Sep 05, 2017  |  "Good"

  Linije gradskog prevoza u BG su netačne i izbagovane, a u zadnje vreme se mapa ne učitava dobro, ostaju bela polja tamo gde se zumira.. Sve više prelazim na google maps iako gotivim planplus.