DOWNLOAD  NOK21.00

Redningsselskapet

  • SEARCH TYPE
  Redningsselskapet icon

  Redningsselskapet

  by: 43 8.2

  8.2 Users
  rating
  DOWNLOAD  NOK21.00


  Screenshots

  Description

  Redningsselskapet har som sine fremste formål å redde liv og berge verdier på sjøen, samt å opprettholde og utføre søks-, rednings- og hjelpetjeneste langs den norske kyst og i tilstøtende havområder hvor det måtte oppstå behov for Redningsselskapets tjenester, og å verne kystmiljøet.

  Med vår Android app ønsker vi gjøre det lettere for deg å finne samt komme i kontakt med våre 40 redningsskøyter som er stasjonert rundt Norges kyst.

  Via Googlekartet ser du hvor skøytene til en hver tid befinner seg, i forhold til deg og din båt. Klikk på skøytesymbolet i kartet og du får mer info med direkte telefonnummer til den enkelte skøyte, eller se dem i listevisningen.
  Ønsker du assistanse eller service, klikk på vår knappen "02016" som da automatisk ringer opp vår servicetelefon med kartkoordinatene slik at du kan gi nøyaktig beskjed om hvor du befinner deg.

  Vi håper du finner appen nyttig og takker for at du støtter vårt arbeid med å skape trygghet på sjøen.

  NB: Applikasjonen trenger lese- og skrivetilgang til kontaktlisten på grunn av at den oppretter en kontakt med dine koordinater når du ringer til servicetelefonen. Dette gjør at du kan se lokasjonen din mens du snakker med Redningsselskapet via telefon.

  Users review

  from 43 reviews

  "Great"

  8.2