FREE DOWNLOAD

Reiseordbok

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Reiseordbok - språkguiden til hele verden

  Applikasjon er gratis tilgjengelig på Google Play. Etter å ha blitt lastet ned til innretningen din og startet, er tekstinnholdet til hele applikasjonen umiddelbart tilgjengelig i hele sitt omfang. Lydopptak er gjenstand for kjøpet.

  Skal du reise eller gå på ferie i utlandet? Snakker du ikke det lokale språket? Når du er i et fremmed land, behøver du å klare forskjellige situasjoner i ukjente omstendigheter. Du må gå og gjøre innkjøp på en butikk, spise på en restaurant, finne kost og losji, leie bil eller gå ut om kveldene. Derfor er Reiseordbok en hjelpeful guide på alle steder i verden, hvor du ikke behersker det lokale språket. I tillegg, lokalt folk vil alltid vurdere din vennlig imøtekommenhet, når du forsøker å snakke med dem på deres eget språk.

  Selv om man kan bruke engelsk i 89 land, tysk i 10 land og italiensk i nesten 7 land, vår Reiseordbok kan hjelpe deg å kommunisere faktisk i hvert land, i hele verden.

  Med et komplett sett av Reiseordbok, som omfatter 22 språk, kan du snakke i omtrent 215 land (se http://www.smart-phrase.com/praksis-reiseordbok-land). Med Reiseordboka behøver du ikke mer å ta på deg all slags ordbøker og reisehåndbøker.

  Hver Reiseordbok er organisert i 31 kategorier, temaene man oftest møter under en reise. Derfor er fraseboka meget hjelpeful og egnet til hverdagsbruk (til eksempel hilsener og presentasjon, vær, lokaltrafikk, restaurantbesøk, kost og losji, bankvesen).

  Tematiske gruppene i hvert språk utgjøres av settninger (fraser eller ord), som ble valgt av personer snakkende språket som deres morsmål. Temaene gjelder typiske situasjoner du kan møtes under reisen. Du kan ikke bare lese, men også lyde til settningene, og dermed øve uttalen din. Dersom du ikke har lyst til å snakke selv – kan du ha spillet settningene på høyttaleren, og applikasjonen “snakker“ for deg.

  Etter at du har kjøpt enten de enkelte språk, eller de mer prisvennlige komplette kolleksjoner, er uttrykkene klare til å lastes ned inn i din innretning. Så behover du ikke mer å være on-line for å få språket eller språkene du akkurat behøver – du har de riktige uttrykkene og frasene og kan disponere med dem når som helst, etter ditt behov. Spesiell bruk av enkelte uttrykk i forskjellige språk varierer, etter spesifiske egenskaper av hvert land hvor språket brukes (til eksempel etter geografiske, gastronomiske og kulturelle preg av forskjellige land).

  Alle språk omfatter disse 31 temaer:
  * ALMINNELIGE UTTRYKK
  * HILSENER OG PRESENTASJONSFORMER
  * SPØRREORD OG ALMINNELIGE SPØRSMÅL
  * ANTONYME ORD
  * HOTELL, INNKVARTERING
  * RESTAURANT
  * FROKOST
  * FORRETTER
  * SUPPER
  * KJØTT
  * FISK OG SJØMAT
  * TILBEHØR
  * GRØNNSAKER OG SALATER
  * FRUKT OG DESSERTER
  * DRIKKEVARER
  * KLAGER
  * TOGREISE
  * FLYREISE
  * BÅTREISE
  * KOLLEKTIVTRANSPORT
  * DROSJE
  * BILUTLEIE
  * SIGHTSEEING
  * FRITIDSAKTIVITETER OG KULTUR
  * FORRETNINGER OG TJENESTER
  * BANK
  * POSTKONTOR
  * TELEFON
  * DATOER, TID OG VÆR
  * NUMRE
  * FØRSTEHJELP

  Hver reiseordbok inneholder omtrent:
  * 600 settninger (det spørs på hvilket språkseriet det gjeldes)
  * 30-minutters audio sammendrag
  * 770 individuelle uttrykk (ordforråd)

  Users review

  from 3 reviews

  "Awesome"

  10