FREE DOWNLOAD

Rotterdam Hillegersberg

  • SEARCH TYPE
  Rotterdam Hillegersberg icon

  Rotterdam Hillegersberg

  by: 3 10

  10 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Ontdek tijdens deze wandeling van 5½ kilometer dit unieke gedeelte van Rotterdam, waar je veel water en natuurgebieden aantreft, maar ook een oeroude historie. Hillegersberg is al ontstaan in de 10e eeuw, maar maakt pas sinds de annexatie in 1941 deel uit van Rotterdam. Deze stadswandeling leidt je langs de oudst bewaard gebleven objecten, elitaire straten en verrassende en verborgen pareltjes. Ongeveer de helft van de wandeling loop je in een (autovrij) waterrijk natuurgebied.

  Het instappunt is in de Bergse Dorpsstraat, voor de winkel van Slagerij Tol op nummer 98 (http://www.WalktheCity.eu/Natuurlijk-Hillegersberg/Bergse-Dorpsstraat).

  Fotonavigatie: De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties. GPS & internet: Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling. Je eigen tempo: Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo! Walk Smart, Walk the City!

  Users review

  from 3 reviews

  "Awesome"

  10