FREE DOWNLOAD

Rotterdam Kralingen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  De lengte van deze zeer verrassende en soms adembenemende wandeling door Kralingen is circa 3½ kilometer. Vergeet de drukte van een wereldstad, en wandel langs verborgen en meest indrukwekkende plekjes van deze unieke wijk van Rotterdam. Deze wandeling is goed te combineren met een bezoek aan het uit 1870 daterende Trompenburg Tuinen & Arboretum.

  Hoewel je op een willekeurig punt deze wandeling door Kralingen kunt beginnen, kun je in de app kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde instappunten. Eén van de instappunten is op het parkeerterrein van Trompenburg Tuinen & Arboretum aan de Honingerdijk 86 (http://www.WalktheCity.eu/Statig-Kralingen/Trompenburg).

  Fotonavigatie: De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties. GPS & internet: Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling. Je eigen tempo: Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo! Walk Smart, Walk the City!

  Tags: new book history rotterdam kralingen, nl

  Users review

  from 5 reviews

  "Great"

  8