FREE DOWNLOAD

Salvamont

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.
  De acum ai pe telefon cel mai complet ghid de informare si orientare montana din Romania: gasesti informatii actualizate despre 51 masivi montani, 600 trasee turistice, 150 cabane si 180 partii de schi din intreaga tara.

  Cu ajutorul sau iti planifici din timp excursiile montane, afli cele mai importante avertismente si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele, dotarile si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara. In timpul calatoriei, chiar si fara acces la internet, ai la dispozitie harta aplicatiei pentru a localiza cabanele aflate in jurul tau pentru a te ghida pe munte.

  Cel mai important, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului prin care notifici in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.

  Serviciul SOS este recomandat tuturor celor care calatoresc pe vreme dificila sau pe trasee necunoscute. Astfel, echipa Salvamont poate monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia geografica poate fi foarte usor identificata, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.
  Doar la cererea utilizatorului, aplicatia va incerca localizarea pozitia telefonului folosind functia GPS sau triangulatia antenelor de telefonie mobila, trimitand apoi informatiile catre dispeceratul Salvamont.
  Se poate pastra functia de localizare activa si pe durata parcurgerii unui traseu mai lung, pentru a informa echipa Salvamont pe intreaga perioada a excursiei.

  In timpul sezonului de iarna serviciul ofera gratuit starea partiilor de schi, masurate zilnic de catre echipele Salvamont din tara:
  - stratul de zapada si evolutia sa
  - conditiile de schi
  - imagini de pe partii, oferite de Jurnalul National
  - hartile muntilor
  - vremea si evolutia sa pe 3 zile, oferite de ANM
  - lungime, diferenta de nivel, grad de dificultate, program de functionare, mijloace de transport pe partie, noctura si tunuri de zapada artificiala
  - partiile favorite, pentru notificari direct pe telefon la schimbarea conditiilor de schi

  Vodafone ofera trafic gratuit in aplicatie utilizatorilor serviciului internet pe mobil.

  V1.0.2:

  - Notificari Push: de acum vei primi notificari direct pe telefon de fiecare data cand vom avea noutati de interes national sau atunci cand vom imbogati numarul de cabane, partii sau trasee montane din intreaga tara
  - Localizarea cabanelor aflate in jurul tau: de fiecare data cand vei folosi aplicatia pe munte aceasta iti va afisa si cabanele aflate pe o raza de 10km in jurul tau. Astfel, chiar daca te prinde noaptea pe munte, te poti ghida pe munte.

  V.1.2:

  Am adaugat starea zilnica a partiilor de schi, serviciu complet de informare asupra conditiilor de schi pentru 180 de partii

  Tags: salvamont , salvamont gps

  Users review

  from 1.328 reviews

  "Awesome"

  9.2