FREE DOWNLOAD

Spies

  • SEARCH TYPE
  Spies icon

  Spies

  by: 128 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Nu kan du lade dig inspirere, drømme dig væk, søge, bestille din charterrejse på din Android. Her finder du hele vores udbud af charterrejser, afbudsrejser og aktuelle tilbud. 

  FIND REJSEN
  Surf rundt og udforsk vores udbud af af charterrejser. Læs om rejsemålene og hotellerne, se vores gæsters vurdering og kig på billeder. Du finder også kort, klimatabel og information om vores udflugter på rejsemålet. 

  BESTIL
  Ved du allerede, hvornår du vil rejse? Benyt bestillingsdelen i applikationen og bestil din rejse direkte. Uanset hvor du er!  

  MIN SIDE
  Gem dine favoritrejsemål og hoteller og del dem på mail. Når du har bestilt din rejse, finder du rejseguide og info om din rejse under "Min Side". Du kan også hente rejser, som du har bestilt via andre kanaler. Har du din iPhone med dig på rejsen, kan du undgå høje surfpriser i udlandet ved at sætte applikationen i offline-tilstand. Så skjules de de funktioner i applikationen, som kræver internetopkobling. Her findes alt, hvad du skal bruge til at virkeliggøre din drømmeferie. 

  Spies er Danmarks største rejsearrangør med rejser til mere end 300 rejsemål i 50 lande. Vi arrangerer charterrejser, fleksible pakkerejser med rutefly og sælger også kun flybilletter til dig, der vil rejse på egen hånd. 

  Skriv gerne en vurdering af applikationen i Google Play, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 10 42 00. 

  Users review

  from 128 reviews

  "Good"

  6

  Users comments for Spies

  shamsu K P

  by shamsu K P

  Sep 01, 2013  |  "Awesome"

  I am from Guanhzhou China