DOWNLOAD  $0.99

Tilburg Typisch

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $0.99

  Screenshots

  Description

  Onbekend maakt onbemind, dat geldt zeker voor Tilburg. Ontdek met deze smartphone stadswandeling van 4,3 kilometer mooie oude en nieuwe plekjes. Tilburg, het hart van Noord-Brabant en de Benelux, staat niet bekend als moeders mooiste. De stad wordt zelfs soms lelijk genoemd. Terecht? Loop deze smartphone stadswandeling en oordeel zelf! Deze route leidt je door de Tilburgse binnenstad, waar oud en nieuw naast elkaar bestaan.

  Hoewel je op een willekeurig punt deze wandeling doro Tilburg kunt beginnen, kun je in de app kiezen uit een aantal vooraf gedefinieerde instappunten. Eén van de instappunten is op de hoek van de Spoorlaan en Stationsstraat, tegenover het Centraal Station (http://www.WalktheCity.eu/Typische-Tilburg/CS).

  Fotonavigatie: De app van Walk the City leidt je met herkenbare foto's en heldere instructies langs de mooiste plekjes van een stad. Met foto's en tekst word je onderweg geïnformeerd over interessante bezienswaardigheden en geattendeerd op bijzondere locaties. GPS & internet: Walk the City werkt met fotonavigatie en daarom werkt de app ook zonder GPS-signaal en internetverbinding. Om batterijverbruik en datagebruik te beperken kun je deze voorzieningen uitschakelen, de app blijft werken en je kunt blijven genieten van de wandeling. Je eigen tempo: Onze wandelingen zijn ongeveer 5 kilometer lang. Leuke winkel gezien, pauzeren op een gezellig terras of een museum bezoeken? Slenteren of even de vaart erin? Met de app van Walk the City bepaal je zelf het tempo! Walk Smart, Walk the City!

  Tags: tilburg city , wtc tilburg

  Users review

  from 2 reviews

  "Great"

  7