DOWNLOAD  $1.03

Toppkompass for Bergen

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $1.03


  Screenshots

  Description

  *******************************************************
  OBS: Denne appen vil ikke lenger bli oppdatert. Det anbefales at du heller installerer den nye appen "Norsk fjellkompass". Den dekker hele landet, ikke bare Bergen.
  *******************************************************

  Veiviser for "alle" fjelltopper i Bergen!

  På Ulriken står det en stein som kalles for "sjufjellssteinen". Dette er en høg stein det er montert piler på, og pilene peiker rett mot toppene til de sju fjell. Denne appen forvandler telefonen din til en sjufjellsstein. Men ikke bare for sju fjell, nei appen viser piler som peiker rett mot over 120 av de viktigste ås- og fjelltoppene i Bergen kommune.

  Og hvilke topper er så de viktigste? Jo, appen viser kun topper som ligger i Bergen kommune. De sju fjell er selvsagt med, alle de 88 toppene med primærfaktor over 50 meter er med, og i tillegg en god del andre (først og fremst fra bynære områder).

  De nærmeste toppene har tydeligst piler, også blir pilene
  svakere for topper som er lenger unna. I de tilfellene der en topp ligger rett bak en annen topp, så vil kun den nærmeste toppen bli vist med egen pil.

  Appen lar deg velge mellom om du vil se piler for alle tilgjengelige topper, kun de sju fjell, eller kun topper med primærfaktor over 50 meter.

  For hver topp kan du også klikke på pilene om du ønsker å vise toppene i en kart-app, som f.eks. Google Maps.

  For å bruke appen anbefales det sterkt at du har en telefon med kompass og GPS. Stor skjerm er en fordel. Viss du er usikker på om dette er en app for deg, så finnes det en egen demoversjon du kan prøve før du evt. velger å kjøpe denne. Demoversjonen heter "Sjufjellskompasset" og er helt lik denne appen, bortsett fra at den kun kan vise de sju fjell.

  OBS: Første gang du starter denne appen, kreves det Internettilkobling. Dette er for at appen skal kunne sjekke at den ikke er en piratkopi. Ny sjekk av dette vil bli krevd minst hver tredje måned. Men ellers virker alt offline.