FREE DOWNLOAD

TravellerBook

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Utazni szeretne de nem tudja, hol szálljon meg? Problémát jelent a helyi nyelv? Esetleg bajba került és kórházat, vagy konzulátust keres? Érdekelné az időjárás, vagy utasbiztosítást szeretne kötni indulás előtt? Ha letölti telefonjára a TravellerBook alkalmazást, semmi miatt nem kell aggódnia!

  A célországot kiválasztva, térképes nézetben tekintheti meg a lehetséges szálláshelyeket, a konzulátusokat, valamint vészhelyzet esetén a kórházakat. A TravellerBook szótár menüpontjával még a nyelvi nehézségek sem jelenthetnek gondot! Információkéréshez, segítségkéréshez, tájékozódáshoz keresse ki tematikus szótárunkból a leginkább megfelelő mondatokat, és a program igény szerint fel is olvassa őket Önnek! Ha indulás előtt tájékozódni szeretne az úti cél időjárási viszonyairóan l, bármelyik keresett városra megtalálja a legfrissebb előrejelzést. Ha az indulás előtti pillanatokban jut eszébe, hogy még nem kötött utasbiztosítást, alkalmazásunk segítségével ezt néhány gombnyomással elintézheti.

  A TravellerBook célországként jelenleg Ausztriát tartalmazza, de a következő frissítéssel megérkezik Horvátország és más további fontos célországok is!

  Users review

  from 17 reviews

  "Great"

  7.8