FREE DOWNLOAD

TrazimGajbu

  • SEARCH TYPE
  TrazimGajbu icon

  TrazimGajbu

  by: Live Effects 39 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikacija je namenjena svima kojima je potrebna pomoć pri pronalaženju mesta za stanovanje, kao i onima koji nude smeštaj.

  Aplikacija je u fazi testiranja i nadgradnje tako da smo Vam veoma zahvalni na prijavljivanju svake greške.

  *Radi testiranja, postavljeno je nekoliko desetina fiktivnih stanova u Nišu.

  Na početnoj stranici imate na raspolaganju Traži i Dodaj gajbu.

  Ukoliko tražite mesto za stanovanje, to možete učiniti tako što ćete vršiti pretraživanje oko Vas, u određenom gradu, oko bitnih lokacija, kao i oko proizvoljne lokacije koju možete sami uneti na mapi. Kako se budete kretali po mapi prikazivaće Vam se stanovi sa slikom ili bez (u zavisnosti da li ste na WiFi ili 3G). Klikom na određeni stan možete videti sve podatke o njemu, udaljenost od referentnog mesta pretrage, komentare koje su postavljali korisnici (ne zahteva logovanje), možete direktno pozvati stanodavca, poslati mu SMS/E-mail, pogledati Veb sajt, a možete i sami postaviti komentar. Dodatna mogućnost jeste i dodavanje stanova u favorite, pri čemu je potrebna registracija (username i password), i omogućava Vam lakše praćenje lokacija od interesa.

  Ukoliko želite da dodate smeštaj, možete to uraditi na dva načina, i oba zahtevaju vašu registraciju. Možete automatski dodati smeštaj na lokaciji na kojoj se nalazite, ili da sami izaberete lokaciju sa mape. Pored informacija o stanu možete dodati i slike stanu, koje korisnici mogu videti u galeriji stana. Ulica i grad se automatski određuju, a podržan je i autocomplete za ulice za sada u četiri grada. Omogućeno je vođenje evidencije stanova koji možete menjati, skloniti sa tržišta, i mogu im se dodavati slike. Radi lakše pretrage, možete označiti Vaše stanove za favorite.

  Tim LiveEffects-a se ograničava od svake odgovornosti za validnost podataka o stanovima koji su u bazi.

  Vip, Vip mobile, Vip Izazov 3, Srbija, stanovi, iznajmljivanje, prodaja, lokacije, mape, nekretnine, trazim, gajba, trazim gajbu, LiveEffects, 2011, Serbia, Nis, Nish, Nish magazin, stanovi, kuce

  Tags: trazim gajbu , trazimgajbu , trazimn gajbu , odgovornost medija , prodaja stvari , tazim gajbu , trazim gajbu izazov

  Users review

  from 39 reviews

  "Great"

  7.4