FREE DOWNLOAD

Tromsø Taxi

  Tromsø Taxi icon

  Tromsø Taxi

  by: 37 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Vi gjør taxituren enda enklere! Bestill og betal taxituren med mobilen.

  Tromsø Taxi er appen som gjør det enkelt og raskt å bestille taxi. Du kan nå også betale taxien når du bestiller den. Vipps eller betal med kort! Du sparer tid, slipper å ta frem kortet, og vet hva taxituren vil koste før turen starter. Velg mellom å betale turen med Vipps, med kort du selv lagrer i appen, eller i taksameteret i bilen. Du velger selv det du trives best med.
  Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ut av bilen når turen er slutt.

  Denne versjonen inkluderer:
  • Enkel bestilling
  • Betal makspris i appen
  • Støtter Vipps og betaling med kort!
  • Lagre flere kort – alle du ønsker å betale taxien med
  • Se kvittering for turen i app, og send den enkelt med e-post
  • Vurder turen når du er ferdig – slik at vi kan bli enda bedre!

  Betaling i appen krever at turen går direkte fra hentested til leveringssted. Du kan altså ikke stoppe på veien, eller kjøre en omvei. Bestilling kan gjøres for taxi i nesten hele Norge. Tjenesten er gratis og kan brukes i mange andre byer i Norge.

  Slik bruker du Tromsø Taxis App

  Første gang du tar i bruk Taxifix må du registrere deg. Dette for at vi skal vite at det er deg vi kommuniserer med, og at ikke mobilnummeret ditt blir misbrukt.

  Når du åpner appen etter å ha registrert deg, kommer du til et aktivt kart som viser hvor du befinner deg. Du kan velge henteadresse på flere måter. I kartet kan du velge på to måter; ut fra posisjonen som automatisk velges for deg, eller ved å bevege på kartet og sette markøren der du ønsker å hentes. Ønsker du heller å skrive inn adresse kan du gjøre dette. Du må aktivere stedstjenester for at kartfunksjonen skal fungere.

  Når du skal ha bil kan du enten bestille taxi med det samme, eller velge et senere hentetidspunkt. Ved behov kan du skrive en kommentar om henteadressen som sjåføren får i taksameteret.
  Ønsker du å betale bilen i appen velger du makspris. Da må du skrive inn adressen du skal reise til, slik at vi kan gi deg en fornuftig pris på turen. Videre velger du om du vil betale med Vipps eller med et kort du registrerer i appen. Begge deler er veldig enkelt!
  Når du har bekreftet bestillingen din får du først et referansenummer i appen, og deretter ser du hvilken taxi som har takket ja til turen, og er på vei til deg. Bestillingen kan kanselleres inntil en bil har takket ja til turen. Bilens nummer finner du igjen på taklampen når bilen kommer. Pass på at du tar riktig taxi.

  Tilbakemeldinger og Tromsø Taxi App-hjelp

  Tromsø Taxi er en del af Taxifix og vi skal til enhver tid tilby den beste taxituren, og vi har som mål å være levere best taxi i Skandinavia. Våre sjåfører har i gjennomsnitt mer enn 9 år bak rattet og kjenner byen bedre enn de aller fleste. Skulle du oppleve turer, hendelser eller andre ting du lurer på oppfordrer vi til å ta kontakt med oss. Send en e-post til kvalitet@taxifix.no. For mer informasjon se www.taxifix.no.

  God tur!

  Users review

  from 37 reviews

  "Great"

  7.2