FREE DOWNLOAD

Twente App

  Twente App icon

  Twente App

  by: 83 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Beleef Twente. Landgoed van Nederland

  Met de Twente App beleeft u Twente met haar prachtige coulisselandschap, sprankelende steden, culinaire verrassingen, rijke historie, kunst en cultuur, mysterieuze sagen en de topsportevenementen. Een streek vol verrassingen en vol mogelijkheden voor een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een dagje uit. Je vindt er ware rust, in je hoofd en om je heen. Kwaliteit en stijl staan hoog in het vaandel en zorgen er voor dat uw vakantie echt onthaasten betekend.

  Deze App geeft u een indruk van die aspecten die Twente zo uniek maken. In de App vindt u unieke evenementen, bijzondere overnachtingsmogelijkheden, culinaire hoogstandjes en bezienswaardigheden die u niet mag missen als u een bezoekje aan Twente brengt!

  Of u nu lekker wilt wandelen, een middagje wilt shoppen in één van de steden, wilt struinen door de gezellige Twentse dorpjes of tot rust wilt komen in een van de prachtige overnachingsmogelijkheden deze handige App is uw wegwijzer in Twente.

  Hoe de app te gebruiken?

  Uitgelicht

  Hier vindt u alle actuele tips die uw verblijf in Twente tot een prachtige herinnering maken.

  Evenementen

  Hier vindt u alle evenementen, culturele uitgaantips, streekmarkten en prachtige wandelexcursies.

  Locaties

  Hier vindt u alle interessante punten (hotels, restaurants, bijzondere plekken, evenementen, enz) gesorteerd op afstand. Klik verder en lees over het desbetreffende restaurant, evenement, enz.

  Specials

  Een heerlijk weekendje of weekje weg? Kies uit verschillende arrangementen: wellness-, fiets-, wandel-, culinaire-, culturele- en topsportarrangementen. In de app staan diverse interessante arrangementen. Gekozen kan worden uit een gevarieerd aanbod van hotels, bed & breakfasts en campings en bungalowparken.

  Mocht u op- of aanmerkingen hebben over de App laat het ons dan weten. Wij staan open voor alle suggesties. U kunt ons hierover altijd mailen via app@twentsbureauvoortoerisme.nl. Met uw opmerkingen zullen wij deze app nog beter maken.

  Users review

  from 83 reviews

  "Great"

  7.4