FREE DOWNLOAD

Vjerski turizam u Crnoj Gori

  • SEARCH TYPE
  Vjerski turizam u Crnoj Gori icon

  Vjerski turizam u Crnoj Gori

  by: 10 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikacija je dio projekta “Prvi izazov – Dobrodošli u Crnu Goru”, koje je Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije realizovalo u saradnji sa kompanijom Telemont. Ova aplikacija je jedno od 11 rješenja, nagrađenih od strane organizatora.

  Aplikacija Vjerski turizam pruža pomoć korisniku u upoznavanju vjerskih objekata koji su radi lakše pretrage podijeljeni u tri kategorije: Pravoslavni vjerski objekti, Katolički vjerski objekti i Islamski vjerski objekti. Odabirom neke od ponuđenih opcija dobija se spisak objekata đe izborom neke od ponuđenih dobijamo detaljan opis objekta. Aplikacija navodi korisnika do odabranog objekta bilo sa trenutne pozicije đe se korisnik nalazi ili izborom putanje đe je početna tačka centar odabranog grada u Crnoj Gori. Zbog toga je za ovu funkcionalnost neophodno imati konekciju na internet i startovan GPS servis.

  U planu je dodavanje novih objekata, tako da su sve sugestije i primjedbe dobro došle. Prijedloge možete slati na mail adrese koje se nalaze na info strani u aplikaciji.

  Tags: ga gam stars u podgorici , vjerski turizam u crnoj gori , vjerski objekti u podgorici , vjerski turizam u islamu , vjerski objekti u podgorici crna , rski objekti u cg

  Users review

  from 10 reviews

  "Great"

  8.4