FREE DOWNLOAD

West Amsterdam

  • SEARCH TYPE
  West Amsterdam icon

  West Amsterdam

  by: VPRI Internetdiensten 1 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Digitale gemeentegids Stadsdeel West Amsterdam

  Stadsdeel West Amsterdam is een dynamische, gezellige en levendige gemeente met goede voorzieningen, en voldoende onderwijs. Alle informatie hierover kunt u vinden in de vernieuwde digitale gemeentegids. Denk aan informatie over het bestuur, gemeentelijke producten en diensten, de bedrijven, de scholen, de kerken, de verenigingen en andere organisaties handig bekijken. U kunt hiermee ook zoeken op bedrijven en door middel van Google maps/Layar meteen de locatie van de bedrijven vinden.

  Daarnaast vindt u informatie over de historie, ontwikkelingen op het gebied van cultuur, recreatie en toerisme, sport etc. Kortom; een handzaam overzicht van gegevens en adressen die u de weg wijzen naar het bloeiende verenigingsleven en de organisaties en instanties in die Bergen rijk is. Om actuele ontwikkelingen te volgen kunt u kijken op de website van de gemeente http://www.west.amsterdam.nl/

  Deze wordt dagelijks aangepast en hier kunt u de meest actuele informatie vinden over de gemeentelijke organisatie en ontwikkelingen in de stad.

  Er verschijnt naast deze digitale gemeentegids ook een papieren gids van FMR Producties.

  Tags: amsterdam gids , diensten amsterdam , webcam amsterdam

  Users review

  from 1 reviews

  "Poor"

  2