FREE DOWNLOAD

Buurman en Buurman (KidsTube)

  • SEARCH TYPE
  Buurman en Buurman (KidsTube) icon

  Buurman en Buurman (KidsTube)

  by: 37 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met deze app kun je veel afleveringen van de (kinder)serie Buurman en Buurman bekijken. Deze app bevat in totaal 23 volledige afleveringen die allemaal met één klik te bekijken zijn. Uiteraard wordt de volgende video uit de lijst automatisch afgespeeld zodra een video klaar is en kunnen de video's in full-screen worden afgespeeld!

  Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppenanimatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige maar vindingrijke klussers. Tussen 1976 en 2011 zijn er 86 afleveringen gemaakt.

  In elke aflevering klussen beide buurmannen, maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter. Gelukkig weten ze op het eind meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het!") roepen. In de Nederlandse vertaling bleef deze kreet gehandhaafd, ook wel eens als: "Zoals de Tsjechen zeggen: A je to!" Soms denken ze dat iets lukt, maar lukt het toch niet. Soms is op het einde van een aflevering, waaronder Behangen en De sleutel, het probleem nog steeds niet opgelost.

  Tags: buurman en buurman , ajeto ringtone

  Users review

  from 37 reviews

  "Great"

  8.2