DOWNLOAD  $0.99

Top Albania Radio

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $0.99


  Screenshots

  Description

  Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqipëri, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 ditën e te dashuruarve.
  Ky medium radiofonik tashme është shndërruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muzikën me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen çdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me një larmi programesh kulturore e sportive.
  Top Albania Radio numëron një audience te madhe brenda dhe jashtë Shqipërie, kjo fale punës se stafit te talentuar i cili ka punuar ne vitet e para te krijimit te Top Radios dhe stafit te ri qe punon aktualisht, te cilët se bashku kane arritur te ndërtojnë një media moderne dhe bashkëkohore, duke bere realitet ëndrrën dhe idetë e themeluesit te Top Radios,
  presidentit te Top Medias, Dritan Hoxhes.

  Tags: kurani shqip , lajmet e fundit ne top albania radio

  Users review

  from 5 reviews

  "OK"

  3.6