FREE DOWNLOAD

Tv Shqip Live - Albanian Tv

  • SEARCH TYPE
  Tv Shqip Live - Albanian Tv icon

  Tv Shqip Live - Albanian Tv

  by: 2.7K 3.8

  3.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Albanian Tv Streaming App

  Albanian:

  Shikoni kanalet me te famshme shqiptare live nga telefoni juaj. Me nje klikim te thjeshte mund te ndiqni lajmet, muziken dhe tere transmetimet e televizioneve me te famshme shqiptare live.

  NGa ky moment deri ne versionin tjeter, ky app do te jete pa reklama. Nderkohe do te ndertohet app i ri, me me shume kanale dhe funksionalitete.

  Tags: tvshqiplive , tv shqip live , donload programs tv shqip live , shqip albania screen live , tv e , tv shqip , shqip tv , albanian tv , e

  Users review

  from 2.688 reviews

  "OK"

  3.8