FREE DOWNLOAD

Zandkasteel (KidsTube)

  • SEARCH TYPE
  Zandkasteel (KidsTube) icon

  Zandkasteel (KidsTube)

  by: TwZ 38 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met deze app kun je veel afleveringen van de kinderserie het Zandkasteel bekijken. Deze app bevat in totaal 152 afleveringen die allemaal met één klik te bekijken zijn. Uiteraard wordt de volgende video uit de lijst automatisch afgespeeld zodra een video klaar is en kunnen de video's in full-screen worden afgespeeld!

  Naast de volledige afleveringen bevat de app ook videoclips van veel liedjes die in het programma voorkomen!

  Het Zandkasteel is een kinderprogramma van NTR, dat op Z@ppelin en op Ketnet wordt uitgezonden. Het programma speelt zich af op een strand aan zee in een zandkasteel.

  Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hun zeehondje Finnie in het Zandkasteel. In en rond het zandkasteel beleven ze allerlei avonturen. Toto, Sassa en Koning Koos hebben rood haar en een grote neus. Bij het spelen valt een van hen altijd met de neus in het zand of op de grond. En als de neuzen kriebelen, dan moet alles wiebelen. Er komt dan een neuskriebeldans. Deze dans nodigt de peuter uit om zelf ook mee te dansen.
  Het programma heeft een aantal vaste onderwerpen. Zo zijn er animaties, prentenboeken, filmpjes met en over kinderen en allerlei liedjes. In het programma gaan de hoofdrolspelers op een leuke, vriendelijke, ondersteunende manier met elkaar om. Toto en Sassa proberen alles zelf te doen, maar dat gaat uiteraard niet altijd goed. Maar als het ze lukt, dan zijn ze er trots op en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Verder zijn ze zeer fantasievol en maken dan van alles een feest. Zelfs van samen eten en het naar bed gaan.
  De thema's uit het programma sluiten nauw aan bij de belevingswereld van peuters.

  Tags: zandkasteel , app zandkasteel , het zandkasteel , kidstube , zandkasteel kidstube , app het zandkasteel

  Users review

  from 38 reviews

  "Good"

  6.8