FREE DOWNLOAD

Köpönyeg

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb időjárási portálja - hosszú idő után az alkalmazásunk teljes ráncfelvarráson esett át. Célunk, hogy minél jobb és magasabb minőségű appot készítsünk, ezért számítunk a visszajelzésedre és igyekszünk minden felmerülő hibát a lehető leghamarabb kijavítani. :)

  AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK
  A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról. A településeket kiválaszthatod adatbázisunkból, de GPS pozició alapján is meg tudjuk mondani, mire számíthatsz. Az aktuális és részletes adatoknál a légnyomás, páratartalom értékeket valamint a szélirányra és -erősségre vonatkozó információkat is megtekintheted.
  A lokális adatok mellett naponta frissülő országos szöveges előrejelzésünket is figyelemmel követheted.

  Extra: ha elfordítod a telefont, láthatod a megszokott 15 napos diagramunkat is!

  PERCRŐL PERCRE
  Most már mobilon is követheted Percről Percre rovatunkat, melyről - ha kéred - push értesítést is küldünk. Ez persze csak akkor jelenik meg az alkalmazásban, ha valóban történik valami kiugró esemény. :)

  ÉSZLELÉSEK
  Nézd meg a térképen, hogy másoknál milyen idő van éppen és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű és gyönyörű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket.

  TÉRKÉPEK
  Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műhold- és radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulását is láthatod.

  WIDGETEK
  Jelenleg 2 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják. Hamarosan több, még színesebb widgettel jelentkezünk.

  Tags: köpönyeg apk letöltés , koponyeg , koponyeg letoltese , köpönyeg widget , köpönyeg apk , köpönyeg logo , köpönyeg , apk , köpönyeg letöltés

  Users review

  from 7.400 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for Köpönyeg

  INsIDE Official

  by INsIDE Official

  Apr 21, 2017  |  "Awesome"

  Nagyon jó nekem minden működik tökéletesen

  Zsolt Szabó

  by Zsolt Szabó

  Dec 09, 2016  |  "Poor"

  Telepites utan mukodik egy napot, majd instant crashel. Ez igy van mar vagy 1-2 honapja. Gratulalok!

  Dávid Horváth

  by Dávid Horváth

  Nov 08, 2016  |  "Great"

  Nagyon jó, de még jobb lenne, ha a napkeltét és a napnyugtát nem csak az aktuális napnál mutatná. Még egy kérés: nem lehetne, hogy a widgeten lévő óra a telefon órájához vezessen?

  Robert Bognar

  by Robert Bognar

  Oct 13, 2016  |  "Poor"

  Azt írja frissítés után, hogy enyhén felhős, közben egy órája szakad a jég!! Röhej!!!Törlöm!!! Akkor történt, amikor a feedback-et írtam..

  Ka Norbi

  by Ka Norbi

  Aug 09, 2016  |  "Great"

  Köszönöm az építő jellegű választ. Találtam még egy hibát. Akkor is kapok brekegős értesítést, ha minden értesítés ki van kapcsolva a beállításokban.

  József Pálfalvi

  by József Pálfalvi

  Jun 02, 2016  |  "Great"

  A widget végtelenségig tölt. Ha megnyitom az appot és ott frissítem be, akkor instant lefrissülnek az adatok (appban és widgeten is).