FREE DOWNLOAD

Vrijgezellenfeest spel

  • SEARCH TYPE
  Vrijgezellenfeest spel icon

  Vrijgezellenfeest spel

  by: 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met deze app kan je het GPS spel the Wedding Planner en the Hangover spelen.

  the Wedding planner :
  Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld. Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. In teamverband ga je deze virtuele game spelen in het centrum van een stad. Met behulp van een smartphone wordt je kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen…!! Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de fotograaf. Kijk uit! Ook die vervelende ex en schoonmoeder van de bruid en begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus! Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellendag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

  the Hangover:
  Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, een afgrijselijke tatoeage en een knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!
  Met behulp van een smartphone worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.
  Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Betaal de stripteasedanseres van gisteravond af zodat ze de pikante foto's niet op Facebook zet, maar ontwijk je ex en je schoonmoeder. Rennen en niet achterom kijken! Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

  Tags: spelletjes vrijgezellenfeest , vrijgezellenfeest , vrijgezellenfeest spel , weddingplanner app vrijgezel