FREE DOWNLOAD

Mamma Maria Pizzapeli

  • SEARCH TYPE
  Mamma Maria Pizzapeli icon

  Mamma Maria Pizzapeli

  by: 3 5.4

  5.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Tämä peli käyttää ns. lisättyä todellisuutta (AR, Augmented Reality). Pelin on kehittänyt AduSal Oy Lahtelaisen Mamma Maria -ravintolan asiakkaille sekä kaikille peleistä kiinnostuneille. Pelissä heitetään ritsalla lihapullia pizzaan, pelaaja saa pisteitä osumatarkkuuden ja laukaisuetäisyyden mukaan.

  Peli vaatii kuvan, ns. träkkerin, jonka päälle pizza ilmestyy, kun kuvaa osoitetaan puhelimen kameralla. Tarkemmat ohjeet löydät pelin valikosta. Träkker-kuvan saat hakemalla sen Mamma Maria -ravintolasta tai linkistä http://www.mammamaria.fi/assets/tracker.jpg. Voit käytää kuvaa suoraan tietokoneen näytöltä tai tulostaa sen paperille. Kuvan koko vaikuttaa pelin toimivuuteen ja suosituskoko tulosteelle on koko A5.

  AduSal Oy on erikoistunut lisätyn todellisuuden ja mobiilisovelluksien kehittämiseen. Suunittelemme myös pedagogisia pelejä oppilaitoksille ja yrityksille. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.adusal.fi.

  Lisätyn todellisuuden tuottamiseen käytetään pelissä QCAR-sovellusta, tämän takia peli vaatii internetyhteyden. Peli lähettää puhelimen mallin ja käyttöjärjestelmän version tiedot Qualcommille.

  Tags: mamma maria

  Users review

  from 3 reviews

  "Good"

  5.4