DOWNLOAD  $1.30

A Felhok Kozott Címu Tortenet

  • SEARCH TYPE
  A Felhok Kozott Címu Tortenet icon

  A Felhok Kozott Címu Tortenet

  by: 1 10

  10 Users
  rating
  DOWNLOAD  $1.30

  Screenshots

  Description

  A segítség néha onnan jön, ahonnan a legkevésbé várod. Egy csodálatos mese a naivitásról, a kapzsiságról, ugyanakkor a szépségről és titokzatosságról. Egy olyan esemény, amely talán 1000 évben egyszer fordul elő, egy aprócska falu lakósait váratlan helyzet elé állítja. A gyerekek egy csodálatos, bájjal és humorral teli világgal kerülnek kapcsolatba, ahol megtanulhatják, hogy a legszebb dolgok mindig közel vannak hozzánk és hogy senkit nem ítélhetünk el amiatt, hogy ő más. Tiszteletünket és döntéseinket mások iránt nem folyásolhatja be az, ahogyan mások gondolkodnak, hisz mindenki más és másként látja a dolgokat.

  Megfelelőnek találja játékunkat? Ha igen, megkérjük, hogy jó minősítéssel értékelje!
  Vannak hozzászólásai? Ötletei? Szívesen meghallgatjuk!

  A Kidsopia széleskörű, szórakoztató és kreatív játékokat kínál, melyek segítségével gyermeke könnyedén szerezhet újabbnál újabb ismereteket.

  A Kidsopia program megfelelő 2 és 3 éves kisgyerekek, óvodáskorú gyerekek (4 és 5 év), de ugyanakkor az iskolakezdés előtt álló 6 és 7 éves gyerekek számára is, hiszen a játékok játszása során a gyerekek elsajátíthatják mindazokat az alapismereteket és alapfogalmakat, melyekre a továbbiakban is alapozhatnak.
  A Kidsopia egy olyan nevelési program, mely az UNICEF által kidolgozott tanulmányon (Alappontok a Kisgyermek korai tanításában születéstől 7 éves korig) alapszik.

  Játékaink és meséink közreműködésével szeretnénk szórakoztató utat kínálni a számok fogalma, a számolás, a betűk, a rajzolás, színezés, formák, képek, méretek, különbségek, hasonlóságok, állatok és sok más érdekesség megismerése és elsajátítása felé.
  A Kidsopia program nagy segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében, hisz magába foglalja az öt : értelmi, kreatív, érzelmi, fizikai és szociális fejlődési területet.

  A tudományok (matematika, mértan, fizika, kémia), biológia (emberi test felépítése, állatok, növények), művészet (színezés, rajz, festés), logika (szó- és képkirakás), érzelmi fejlődés (öntudat, önbizalom, érzelmek megértése és uralma) terén a tanulási folyamat széleskörű gyakorlaton és tapasztalaton alapszik.

  A Kidsopia program segítségével gyermeke egy három fokozatból álló folyamaton megy végig:

  Új fogalmak gyűjtése és azok megértése.
  Ezen fogalmak rögzítése gyakorlással.
  Az új ismeretek felismerése, társítása és gyakorlatba foglalása.

  A Kidsopia alkalmazások célja tehát az, hogy a kisgyermekek nyugodt körülmények között, játékosan tanulják meg a fentiekben bemutatott fogalmakat.

  Bővebb információk találhatók a www.kidsopia.com weboldalon.

  Nyelv: Magyar (Hungarian)

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10