DOWNLOAD  £0.99

A Rut Kiskacsa Tortenete

  • SEARCH TYPE
  A Rut Kiskacsa Tortenete icon

  A Rut Kiskacsa Tortenete

  by: 5 10

  10 Users
  rating
  DOWNLOAD  £0.99


  Screenshots

  Description

  Elbűvölőbb, mint bármely ismert meséskönyv, a Rút kiskacsa Története most elvarázsolja úgy a gyerekeket, mint a felnőtteket. Biztosak vagyunk abban, hogy úgy önöket, mint gyerekeiket elbűvöli a mese szépsége, illusztrációi, hatásai. Bíztassák gyerekeiket, hogy minden lépésbe bekapcsolódjanak és örüljenek együtt a sikernek. Fedezzék fel gyerekeikkel együtt, hogy bármilyen kicsi és erőtlen is legyen egy lény, magában rejt annyi erőt és bátorságot, hogy a lelkében rejtőző gyönyörű madarat felfedezze.
  A Rút Kiskacsa meséje egy interaktív mese, mely az eredeti Hans Cristian Andersen által írt mesén alapszik, leginkább óvodáskorú gyerekek számára lett kidolgozva a Kidsopia nevelési projektjének részeként.

  Egy csodálatos interaktív mese kicsiknek.

  Megfelelőnek találja játékunkat? Ha igen, megkérjük, hogy jó minősítéssel értékelje!
  Vannak hozzászólásai? Ötletei? Szívesen meghallgatjuk!

  A Kidsopia széleskörű, szórakoztató és kreatív játékokat kínál, melyek segítségével gyermeke könnyedén szerezhet újabbnál újabb ismereteket.

  A Kidsopia program megfelelő 2 és 3 éves kisgyerekek, óvodáskorú gyerekek (4 és 5 év), de ugyanakkor az iskolakezdés előtt álló 6 és 7 éves gyerekek számára is, hiszen a játékok játszása során a gyerekek elsajátíthatják mindazokat az alapismereteket és alapfogalmakat, melyekre a továbbiakban is alapozhatnak.
  A Kidsopia egy olyan nevelési program, mely az UNICEF által kidolgozott tanulmányon (Alappontok a Kisgyermek korai tanításában születéstől 7 éves korig) alapszik.

  Játékaink és meséink közreműködésével szeretnénk szórakoztató utat kínálni a számok fogalma, a számolás, a betűk, a rajzolás, színezés, formák, képek, méretek, különbségek, hasonlóságok, állatok és sok más érdekesség megismerése és elsajátítása felé.
  A Kidsopia program nagy segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében, hisz magába foglalja az öt : értelmi, kreatív, érzelmi, fizikai és szociális fejlődési területet.

  A tudományok (matematika, mértan, fizika, kémia), biológia (emberi test felépítése, állatok, növények), művészet (színezés, rajz, festés), logika (szó- és képkirakás), érzelmi fejlődés (öntudat, önbizalom, érzelmek megértése és uralma) terén a tanulási folyamat széleskörű gyakorlaton és tapasztalaton alapszik.

  A Kidsopia program segítségével gyermeke egy három fokozatból álló folyamaton megy végig:

  Új fogalmak gyűjtése és azok megértése.
  Ezen fogalmak rögzítése gyakorlással.
  Az új ismeretek felismerése, társítása és gyakorlatba foglalása.

  A Kidsopia alkalmazások célja tehát az, hogy a kisgyermekek nyugodt körülmények között, játékosan tanulják meg a fentiekben bemutatott fogalmakat.

  Bővebb információk találhatók a www.kidsopia.com weboldalon.

  Nyelv: Magyar (Hungaria)

  Tags: a rút kiskacsa projekt , a rút kiskacsa története mese , andersen rút kiskacsa története

  Users review

  from 5 reviews

  "Awesome"

  10