FREE DOWNLOAD

ExQuizit - Sverige Lite

  • SEARCH TYPE
  ExQuizit - Sverige Lite icon

  ExQuizit - Sverige Lite

  by: 31 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  PROVA EXQUIZIT ONLINE ISTÄLLET! Det är vår helt nya onlinefrågesport, den är helt gratis att spela och innehåller 12 500 frågor!

  ExQuizit Lite innehåller 140 frågor och ger dig möjlighet att testa enspelarläget och flerspelarläget som finns i ExQuizit Premium.

  Om du gillar ExQuizit Online eller ExQuizit Lite kan du för endast 22 kronor köpa ExQuizit Premium istället. Premiumversionen har inga annonser och innehåller förutom onlineläget även ett enspelarläge med upplåsbara prestationer och poängtavlor samt ett flerspelarläge där du kan spela mot upp till 11 vänner på samma enhet – perfekt för semestern, festen eller bilresan!

  ExQuizit går snabbt och enkelt att komma igång med, men erbjuder samtidigt stora variationsmöjligheter, så att du och dina vänner kan spela precis som ni vill. Det går till exempel att själv välja svårighetsnivå, kategorier, spelläge och antal frågor. ExQuizit Premium kan även spelas var ni vill eftersom ingen internetuppkoppling krävs, det
  går alltså lika bra att spela det hemma som på utlandssemestern, under bilresan eller i skärgården!

  INNEHÅLL I LITEVERSIONEN
  – 140 svenska och internationella frågor
  – Sju kategorier: Film & TV, Geografi, Historia, Sport, Musik,
  Vetenskap och Övrigt
  – Kan spelas själv eller tillsammans med andra
  – Fem spellägen: Med eller utan svarsalternativ, Stress, Samma frågor
  och Samma frågor+Stress
  – Intuitivt och vackert gränssnit
  – Möjlighet att dela frågor och resultat på Facebook

  FRÅGORNA
  Vi har gjort alla frågor i ExQuizit så roliga, allmänbildande och framför allt så relevanta som möjligt. ExQuizit innehåller därför väldigt få rena triviafrågor, det vill säga frågor som kräver kuriosaartad kunskap i obskyra ämnen. Vi har helt enkelt sammanfattat det viktigaste och mest intressanta som har hänt inom varje kategori,
  fast i frågeform och ur ett svenskt perspektiv.

  FEEDBACK
  Vi kommer att uppdatera ExQuizit med nya spellägen, funktioner och frågor så mejla oss gärna på kontakt@boboshi.se och berätta vad du vill se i ExQuizit i framtiden.

  Users review

  from 31 reviews

  "Good"

  6.8