FREE DOWNLOAD

TheKviz

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prvi kviz, koji usput ima zbilja „maštovit“ naziv, TheKviz - nastao u našoj „tvornici kvizov i možete ga skinuti na Vaš iPhone i iPod već sada!

  TheKviz je besplatan a sastoji se od već sada velikog broja pitanja koja se ažuriraju na dnevnoj bazi. Dakle, u ovom kvizu možete naići na pitanje o nekom važnom događaju koji se dogodio baš danas! Kako je to moguće? Tako što svaki put kada poželite zaigrati ovu kviz-aplikaciju Vi skidate pitanja s našeg servera.

  Tko smo mi?
  Razvoj ove aplikacije ostvaren je suradnjom dvije već dokazane tvrtke na svojim poljima: Betaware i Audeo.
  Betaware - koja se bavi izradom mobilnih aplikacija i koja ima već dugu listu uspješnih aplikacija koja su bazirana na web tehnologijama. Ovo je prva igra koju su napravili za mobilni uređaj. Posjetite nas na www.betaware.hr

  Audeo – tvrtka je već postigla uspjeh sa svojom aplikacijom The Quiz koju možete pronaći na AppStoreu (ikona i link na to). Ta aplikacija na engleskom jeziku sa bazom od čak 3000 pitanja je bila na samom vrhu edukacijskih i trivia igrica u mnogim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj. TheKviz je još ambiciozniji projekt!

  Users review

  from 21 reviews

  "Good"

  5.2

  Users comments for TheKviz

  Petar Repušić

  by Petar Repušić

  Jun 23, 2013  |  "Awesome"

  Odlican kviz s puno zanimljivih pitanja pogotovo u tezim levelima. Preporuka dodati preskoci pitanje i pola-pola

  Nikola Jankovic

  by Nikola Jankovic

  May 23, 2013  |  "Poor"

  Ovaj kviz je najvece sranje,picka li vam materina nesposobna samo pitanja o jebenim hrvatskim festivalima,fudbalerima i plazama a jedinog koga vidim da ovo moze da koristi je neki ustasa iz medjugorja zato odjebite sa vasom propagandom govnari usljivi

  Zan Ore

  by Zan Ore

  Apr 14, 2013  |  "Poor"

  Ne RADI...gubitak vremena inst i unist

  Leo Lovic

  by Leo Lovic

  Apr 06, 2013  |  "Poor"

  Nažalost neradi