FREE DOWNLOAD

Vari njeri - Loja shqiptar

  • SEARCH TYPE
  Vari njeri - Loja shqiptar icon

  Vari njeri - Loja shqiptar

  by: 475 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.

  Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!

  Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.
  Ju mund të luajnë në metro, në shkollë, në zyrë.
  Kjo është një lojë funny, dhe kjo është një lojë e lehtë. Dhe kjo është një lojë falas.

  Ka 3 nivelet e vështirësisë: Easy, të mesme, e vështirë.
  Loja përfshin një tavolinë rezultatin. Pra, të përpiqet të bëjë rezultatin më të lartë të mundshme.
  Kjo lojë falas është shumë i varur dhe ju gjithmonë do të ketë fjalë të reja të mendoj: 10.000 fjalë!

  Vari njeri - Loja shqiptar
  Hangman in Albanian

  Tags: loja shqip , vari njeri loje shqiptare , njeriu i varur games , vari njeri game , vari njeri games , vari njeriu shqip .com

  Users review

  from 475 reviews

  "Great"

  7.8

  Users comments for Vari njeri - Loja shqiptar

  A Google user

  by A Google user

  Jul 11, 2017  |  "Awesome"

  Lol

  A Google user

  by A Google user

  May 31, 2017  |  "Awesome"

  Lojë e bukur

  Lavdrime Dalipi

  by Lavdrime Dalipi

  Dec 10, 2016  |  "Poor"

  Palidhje lojeeee

  A Google user

  by A Google user

  Nov 18, 2016  |  "Awesome"

  Haha

  A Google user

  by A Google user

  Nov 10, 2016  |  "Awesome"

  Albina murtezani

  Kevin Meta

  by Kevin Meta

  Oct 25, 2016  |  "Awesome"

  i meriton 1000000000 yje per mua.Suksese ti qe e ke bere kete aplikacion.Kur te te shoh do te ve nje yll mu ne ball