FREE DOWNLOAD

Wie is de Mol?

  Wie is de Mol? icon

  Wie is de Mol?

  by: 8.7K 7

  7 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  De Wie is de Mol? app is een poule spel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten van het televisieprogramma Wie is de Mol? Het is de bedoeling dat je de Mol ontmaskert en zoveel mogelijk punten scoort. Dit kan individueel of in pouleverband met bijvoorbeeld vrienden/ collega’s/ familie/ (sport)team of andere bekenden. Je kunt meespelen met een Facebookaccount of je kunt je via e-mail registreren.

  De focus van het spel ligt op het verdenken van jouw Mol(len). Je start met 100 punten. Wekelijks zet je jouw punten in op de kandidaat/ kandidaten die jij verdacht vindt. Blijft/ Blijven jouw Mol(len) in het spel? Dan worden je punten verdubbeld! Heb je een gedeelte ingezet op de kandidaat die afvalt, dan ben je die punten kwijt. Als je alle punten hebt ingezet op de afvaller dan ben je al je punten kwijt en kun je niet meer meespelen. Denk dus strategisch en speel tactisch!

  Beleef de WIDM app:
  - Zet punten in op jouw Mol(len) en probeer daarmee je inzet te verdubbelen
  - Maak poule(s) aan en strijd daarin tegen bekenden
  - Bekijk landelijke verdenkingen van kandidaten
  - Volg het laatste Wie is de Mol? nieuws

  Wie is de Mol? 5 januari t/m 9 maart, elke zaterdag om 20:30 op NPO1.

  De applicatie is alleen te gebruiken in Nederland, Engeland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk.

  Users review

  from 8.669 reviews

  "Great"

  7