FREE DOWNLOAD

TvMAK.Com -SHQIP TV

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  -Ky aplikacion ju mundëson të shikoni TV kanale shqip në iPhone , iPad dhe platforma tjera.
  -Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

  Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

  Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

  TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

  -PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

  (Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)

  Users review

  from 10 reviews

  "Great"

  8