FREE DOWNLOAD

Ik Raadslid

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Ik raadslid is het naslagwerk voor raadsleden. Het boek dat duizenden raadsleden op weg hielp, is nu als app beschikbaar. De app bevat de volledige inhoud van het boek, met handige extra functionaliteiten zoals de zoekfunctie en leesplannen.

  Ik Raadslid is geschreven door adviseurs en onderzoekers van Necker van Naem. Experts die dagelijks werkzaam zijn in het openbaar bestuur. Met politiek-bestuurlijke (raads)trainingen, onderzoek en advisering, bouwen zij mee aan een sterke democratie. De kennis die daarbij is opgedaan, vind je terug in deze app.

  Ik Raadslid bevat onderwerpen als participatie, integriteit, financiën, rollen & instrumenten, college & ambtelijke organisatie, vergadermodellen en nog veel meer. De app is bedoeld om jou als raadslid te voorzien van alle benodigde (basis)kennis en aansprekende praktijkvoorbeelden. Om jou te informeren over recente ontwikkelingen en relevante wet- en regelgeving. En bovenal om jou te helpen bij een succesvolle invulling van deze bijzondere rol.