FREE DOWNLOAD

Söderberg & Partners - Online

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Med Söderberg & Partners App har du alltid tillgång till våra tjänster vid den tidpunkt du behöver dem.

  Tjänster och funktioner i Söderberg & Partners – Online:
  - Kapital & Förvaltning
  Nu kan du enkelt se och följa utvecklingen på ditt sparande i depåer och försäkringar. För depåer som hanteras av Söderberg och Partners kan nu även avkastningsrapporter beställas. För fondinnehav visas Söderberg & Partners välkända betygssystem i form av trafikljus. Detta betygssystem gör att du får en enkel överblick av hur din fördelning ser ut mellan fonder som har gröna, gula och röda betyg.

  Önskas fördjupad information finns faktablad för fonder tillgängliga där du kan få detaljerad info kring dina innehav. Du kan nu lätt se dina depåers positioner, transaktioner och dess tillhörande notor. På så vis får du alltid en god överblick av ditt kapital och dina placeringar. I Kapital har du tillgång till Söderberg och Partners utbud av analyser, marknadssyn, aktieanalyser och investeringsförslag. Du kan även se din personliga dokumentation från genomförda rådgivningsmöten.

  - Pension & Försäkringar
  Under pension hjälper vi dig med en sammanfattning av ditt nuvarande pensionsinnehav. Du kan exempelvis få information om din ålderspension, sjukpension och efterlevandepension.

  Söderberg & Partners pensionssimulator ger dig möjlighet att experimentera med olika aspekter av pensionen och få en uppskattning om hur sparande, pensionsålder och utbetalningstider kan påverka din pension.

  Under gruppförsäkringar får du en sammanfattning av de försäkringar som är tecknade via din arbetsgivare samt teckningsbara försäkringar.

  - Fund Finder
  Här hittar du information om samtliga fonder som vi analyserar tillsammans med våra trafikljus- och hållbarhetsbetyg. Du kan också ta fram fondsortiment och fondförslag för de olika bolagen, samt jämföra individuella fonder.

  - Löner & Förmåner
  Observera att kunder som ännu inte har migrerat till vår nya plattform behöver ladda ner appen ”S&P Löner och förmåner”.
  - Payroll är Söderberg & Partners app för en enklare och smidigare lönehantering.
  - Benefits är Söderberg & Partners lösning för att effektivt administrera och synliggöra hela företagets kompensationspaket.

  Om Söderberg & Partners:
  Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne- och förmånshantering.

  Vår vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Vårt mål är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen.

  Vår företagsfilosofi präglas av tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig.
  Vi sätter alltid kundens intressen först, och all rådgivning som sker inom Söderberg & Partners utgår från varje kunds unika behov. Vi vet att väl underbyggda råd gör skillnad.