FREE DOWNLOAD

Finans e-avis

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Finans’ e-avis giver dig overblik over dagens erhvervsnyheder på iPhone og iPad.

  Finans’ e-avis udkommer alle hverdage, men vi giver dig adgang til den allerede kl. 20.30 dagen før. Få det store overblik over alle dagens relevante nyheder om erhvervslivet og økonomien, læs e-avisen i det format, der passer dig bedst og benyt søgefunktionen til at finde præcis den artikel, du ønsker at læse. Finans’ e-avis er resultatet af den største investering i dansk erhvervsjournalistik i tre årtier og rummer en lang række fordele for den moderne erhvervsmand og -kvinde, der gerne vil holde sig opdateret:

  Vi samler dagens nyheder suppleret af Finans’ unikke undersøgende journalistik, debat, portrætter og interviews med dagens og morgendagens vigtigste erhvervspersonligheder i én pakke, så du ikke går glip af noget.
  Du kan downloade e-avisen på et øjeblik og læse den når som helst og hvor som helst i verden.
  Du betaler ikke for papir, tryk og distribution – Finans’ e-avis udkommer nemlig kun digitalt og er helt uafhængig af papiravisernes deadlines.
  Vi har ansat Danmarks mest erfarne og vidende erhvervsjournalister, der er specialiserede i at skære ind til sagens kerne og gøre det uigennemskuelige gennemskueligt.

  Med vore push-beskeder kan du få besked så snart, en ny udgave af avisen ligger klar i din app eller på din browser.

  Finans er det moderne medie til beslutningstagere, der ved, at bundlinien ikke kommer af sig selv. Du kan læse mere om os og vores journalistiske filosofi her: https://finans.dk/Om_os/

  Fortrolighedspolitik:
  https://finans.dk/om/cookies/

  Købsvilkår: Køb af abonnement på Finans er uden binding og kan til enhver tid opsiges.