FREE DOWNLOAD

Lesstress

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Minder stress, meer energie!

  Lesstress is een unieke app om dagelijks jouw energieniveau te meten. De metingen zijn gebaseerd op HRV (hartslagvariabiliteit). HRV is wetenschappelijk bewezen een van de meest betrouwbare biomarker van ons lichaam. Lesstress gebruikt biofeedback om je met elke meting inzicht te geven in jouw actuele energieniveau. De metingen en het persoonlijke advies zijn gericht op stresspreventie.

  De app biedt je de mogelijkheid om zo vaak als je wilt deze meting van jouw energieniveau uit te voeren. Jouw coach geeft 1x per week feedback en advies naar aanleiding van de metingen.

  Hoe werkt het?
  Door steeds op eenzelfde moment van de dag in eenzelfde houding (bijvoorbeeld zitten) de meting uit te voeren met behulp van een hartslagmeter, krijg je een accurate lijn van de ontwikkeling van jouw energieniveau en hartfrequentie te zien. Je kunt zien of jouw energieniveau toe- of afneemt en op basis hiervan je lifestyle aanpassen.

  Naast de dagelijkse meting is het mogelijk om met de app een werkdrukmeting uit te voeren. In jouw werkomgeving meet je in twee blokken van 2 uur jouw energieniveau. Deze meting mail je naar jouw coach die een uitgebreide analyse van de data maakt. Jouw coach geeft op basis van deze data persoonlijk advies, inzicht in waar jouw stressmomenten in je werk zitten en hoe hier beter mee om te gaan.

  De app werkt uitsluitend in combinatie met een bluetooth hartslagmeter die compatibel is (bv de Polar H10) en de websitefunctionaliteit op www.lesstress.biz Op de website heb je toegang tot een overzichtelijk persoonlijk dashboard.

  Deze app wordt gebruikt als onderdeel van de stresspreventie programma’s die Lesstress aan de zakelijke markt en de consumentenmarkt aanbiedt.