FREE DOWNLOAD

BMW Motor AG

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Bun venit la Motor AG, dealer-ul tau BMW!

  Cauti un model BMW nou sau rulat? Ai gasit aplicatia perfecta, pe care o poti descarca GRATUIT. Cu un design atractiv si usor de utilizat, Motor AG iti ofera acces 24/7 la un stoc important de automobile BMW, actualizat zilnic, dar si la ofertele speciale Motor AG. Fiecare automobil din sectiunea iSTOC / STOC ACTUAL este nou, beneficiaza de garantie si pachetul gratuit BMW Service Inclusive. In sectiunea iSTOC / AUTOMOBILE RULATE vei gasi si modele incluse in programul BMW Premium Selection.

  In plus, daca esti deja client BMW, vei putea face in cativa pasi o programare in service-ul Motor AG la data dorita de tine, si ne vei putea transmite feedback despre satisfactia fata de serviciile oferite de Motor AG (prin intermediul unui chestionar).

  Alte avantaje pe care le ofera aplicatia:

  - contactarea rapida (un singur click) a specialistilor de vanzari
  - transmiterea unei cereri de Buy Back pentru autoturismul tau actual
  - descarcarea celor mai noi cataloage in format PDF
  - crearea unui cont propriu, care iti ofera acces la evenimentele Motor AG
  - si altele…

  Motor AG este dealer BMW din anul 2004, cu rezultate exceptionale in fiecare an de activitate. In anul 2008 a deschis un centru integrat de vanzari, service si piese de schimb in Pitesti (jud. Arges), iar in 2010 a deschis oficial si showroom-ul din Rm. Valcea (jud. Valcea). Motor AG este dealer-ul cu cele mai bune rezultate din provincie dupa numarul de livrari auto, si unul dintre dealer-ii cu cele mai bune rezultate din punct de vedere al satisfactiei clientilor.

  Fiecare versiune a acestei aplicatii va include sectiuni noi, informatii aditionale si alte avantaje. Aplicatia cuprinde atat versiunea pentru iPhone, cat si versiunea pentru iPad.