FREE DOWNLOAD

tv.nu - Guide till TV & Play

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Tablå
  Få koll på vad som går på tv-tablån, vi har över 200 kanaler. Vill man ha specifika kanaler i sin tablå som inte dyker upp i grundutbudet går man till Min sida, där kan man under Kanalval ställa in de kanaler man vill ska synas i tablån.

  Play & Streaming
  I play- och streamingguiden kan du hitta inspiration och få en översikt över vad som är nytt, populärast och högst betygsatt på dina Play- och Streamingtjänster.

  Sök
  Sök på ett program, serie eller film oavsett om det går på tablå, play eller streaming.

  Min Sida
  Förutom att ställa in kanalval och playtjänster kan du kontakta vår kundtjänst och ge grymma tips på hur vi kan bli bättre eller om du behöver hjälp med att använda appen. Dessutom kan man gå till vår blogg, där skriver vår redaktion om det senaste på tv-tablån, play och streaming.

  Logga in
  Man kan registrera sig på tv.nu. Då kan man spara sina kanalval och få tillgång till sin egen tablå oavsett vilken plattform man använder tv.nu på. Som inloggad kan man också sätta återkommande påminnelser på serier man vill bli påmind om varje gång det kommer ett nytt avsnitt.

  Påminnelser
  När du läser om ett specifikt program kan du sätta en påminnelse så att du blir påmind när programmet startar. Om man vill kan man lägga till påminnelser i sin privata kalender.

  Favoriter
  Genom att trycka på hjärtat inne på ett program kan du hålla koll när programmet visas på TV samt sätta återkommande påminnelser.

  Hoppas du tycker appen är lika grym som alla andra miljoner användare. Vi ser fram emot att välkomna dig som tv.nu användare!

  Vi tar gärna emot önskemål om förbättringar av appen på feedback@tv.nu

  Integritetspolicy: http://www.tv.nu/policy/integritetspolicy

  Users review

  from 266 reviews

  "Good"

  6