FREE DOWNLOAD

Yle Areena - TV ja radio

  • SEARCH TYPE
  Yle Areena - TV ja radio icon

  Yle Areena - TV ja radio

  by: 347 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Yle Areena on Ylen netti-tv ja -radiopalvelu, jossa voit katsoa ja kuunnella ohjelmia silloin kun haluat, ja seurata Ylen kanavia suorana. Yle Areenan ohjelmistosta löydät mm. Ylen uutiset, suomalaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, urheilua, elokuvia ja dokumentteja, lasten ohjelmia, sekä muuta viihdettä monipuolisesti.

  Yle Areena -sovelluksella saat
  • tv- ja radio-ohjelmat silloin kun haluat
  • Ylen tv- ja radiokanavat suorana, tv-kanavat myös 4 tunnin ajansiirrolla
  • Ylen uutisten suorat erikoislähetykset silloin, kun niitä lähetetään kotimaasta tai ulkomailta
  • vain Areenassa julkaistavia suomalaisia ja ulkomaisia sarjoja
  • kiinnostavat suorat lähetykset kotimaan ja ulkomaiden tapahtumista (urheilukisat, konsertit, gaalat, jne.)
  • päivittäiset ohjelmatiedot tv- ja radio-oppaasta
  • ilmoituksia sarjojen uusista jaksoista
  • oman ohjelmien suosikkilistan ja katseluhistorian
  • ohjelmat isolle ruudulle tai kaiuttimiin Chromecastin ja AirPlayn avulla

  Yle Areenassa sinulla on kaikki Ylen tv- ja radiokanavien ohjelmisto, joilla on esitysoikeudet netissä. Netistä voit katsoa suorana seuraavia tv-kanavia: Yle TV1, TV2 ja Teema & Fem. Netti-tv on käytössäsi tallenteina, jolloin voit katsoa tv-ohjelmia silloin kun sinulle itsellesi se sopii. Yle Areenasta löydät kotimaisten tv-sarjojen lisäksi myös ulkomaalaisia suosikkisarjoja mm. HBO:n ohjelmistosta. Ylen Elävä Arkisto löytyy myös Areenasta, jonka myötä sinulla on saatavilla Ylen arkistojen klassikot.

  Areenasta löydät Ylen radiokanavat: Yle Radio 1, YleX, Yle Puhe, Yle Radio Suomi, Yle Klassinen, Yle X3M ja Yle Vega. Nettiradion lisäksi voit kuunnella Areenasta myös suosittuja podcasteja.

  Yle Areenasta löydät laajan valikoiman TV -ja radio-ohjelmia kulutettavaksi netissä. Eri sisältökategorioita ovat mm. Ylen uutiset, urheilulähetykset, elokuvat ja dokumentit, kotimaiset ja ulkomaiset TV -sarjat, viihde- ja musiikkiohjelmat, sekä lasten ohjelmat. Kaiken sisällön löydä helposti kattavasta Areenan tv- ja radio-oppaasta.

  Yle Areenaan julkaistaan kaikki esitetyt tv- ja radio-ohjelmat, jotka Ylen on mahdollista julkaista netissä. Tekijänoikeudet rajoittavat mahdollisuutta tarjota kaikkia lähetettyjä ohjelmia. Tekijänoikeudet myös rajoittavat ohjelmien katselu- ja kuunteluaikaa netissä, sekä rajaavat ohjelmien saatavuutta ulkomailla.

  Sovellus toimii kaikilla iPhone- ja iPad-laitteilla, jotka käyttävät iOS 9 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa versiota. iOS 7 ja iOS 8 -laitteille on mahdollista ladata vanhempi versio sovelluksesta.

  Tv-ohjelmien kuvanlaatu määräytyy automaattisesti käytettävissä olevan verkkoyhteyden nopeuden mukaan.

  Sovelluksen käyttöä seurataan anonyymisti asiakkaan yksityisyyden suojaa kunnioittaen. Ylen tietosuojalauseke löytyy osoitteesta http://yle.fi/yleisradio/toimintaperiaatteet/yksityisyyden-suoja

  Voit antaa palautetta suoraan sovelluksen kautta, tai lähettää palautteesi Yle Areena -sovelluksesta sähköpostilla osoitteeseen areena.kehitys@yle.fi

  Users review

  from 347 reviews

  "Awesome"

  9