FREE DOWNLOAD

ikTurf

  • SEARCH TYPE
  ikTurf icon

  ikTurf

  by: Thoole 0 0

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Met deze app kan je mobiel gebruik maken van de faciliteiten van ikTurf.nl

  Deze app bevat nagenoeg alle functionaliteit die de website ook heeft. Voordat de app gebruikt kan worden, moet deze wel gekoppeld worden aan de account op ikTurf.nl

  ikTurf is een heel eenvoudig systeem dat alle turfjes opslaat in een database en op die manier voor je bijhoudt hoeveel turfjes er zijn gedaan. Als het tijd is om af te rekenen of de turfjes weer op 0 te zetten, kan dit heel eenvoudig vanuit het administratiepaneel. Verder zijn er ook nog wat leuke statistieken te bekijken en kan een turfje verwijderd worden als je per ongeluk op de verkeerde hebt geturfd.

  Volgens onze filosofie moet het opslaan van turfjes losstaan van het medium waarmee ze worden geturfd. Op deze manier maakt het niet uit of een turflijst kwijtraakt of onleesbaar wordt, of als een computer het begeeft.

  Bij ikTurf maak je een turfsysteem aan, waar je daarna "apparaten" aan koppelt. Apparaten kan je koppelen via het administratiepaneel. Apparaten worden gekoppeld door de code die gegenereerd wordt in te voeren op het apparaat dat je wil koppelen, nu herkent het turfsysteem het apparaat en weet het waar de turfjes opgeslagen moeten worden.