FREE DOWNLOAD

Baatmagasinet

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  For båtfolk over hele landet
  Her finner du alt som båtfolket er opptatt av.
  De beste havnene, grundige båttester og alt om det nyeste båtutstyret. Båtmagasinet er best på alle praktiske råd og tips som gjør båtholdet til en lek, og kommer ut hver måned.

  Applikasjonen er gratis å laste ned. Nedlastet applikasjon vil du finne i Aviskiosk på din iPad.

  Papirabonnenter kan logge seg inn i app og registrere seg som en digitalabonnent, og få fri tilgang til å lese magasinet gratis.

  Trykk på LOGG INN knappen inne i app´en og registrer deg som en digital bruker. Når du får bekreftet din registrering som en digital bruker, vil du kunne logge deg inn og lese dine blader gratis.
  Dette vil gjelde så lenge papirabonnementet ditt er aktivt

  Du kan også kjøpe abonnement og enkeltutgaver av magasinet som et iTunes kjøp innlogget i applikasjonen. Alle kjøp vil bli belastet din iTunes-konto.
  Alle utgaver du kjøper vil bli lagret i applikasjonens bibliotek.
  Kjøp av abonnement vil automatisk bli fornyet med samme abonnementslengde, hvis du ikke har forandret innstillingene for abonnementet innen 24 timer før abonnementet går ut.
  Du kan når som helst avslutte abonnementet via innstillinger for applikasjonen eller i din iTunes-konto, men du vil ikke kunne få pengene tilbake for den abonnementsperioden du er inne i.

  Vi anbefaler å laste ned nye utgaver av dine digitale magasiner når du er tilknyttet et trådløst nettverk.

  Mer om våre betingelser og personvernvilkår finner du på www.mineblader.no/vilkar