FREE DOWNLOAD

Ridder Tommy

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Welkom bij de mobiele webshop van Ridder Tommy!

  Wij verkopen hippe kleding en accessoires voor jongens van 4 tot 14 jaar. Accessoires voor meisjes zijn niet in de winkel te vinden. Veel winkels bieden al voldoende keuze voor meisjes. Ridder Tommy is er voor de stoere spullen die jongens wensen. Rugtassen, schoudertassen, stoere armbandjes, kettinkjes, boxershorts en niet te vergeten een coole outfit. Ridders verlangen af en toe ook nog naar knuffels en deze zijn dan ook te vinden in de shop. De winkel is koninklijk geopend op 9 november 2008, de verjaardag van ridder Christian Maurits.

  Het assortiment is flink uitgebreid. Bekende merken zoals Levi's, Molo, Rags Industry, Eager Beaver, Muchachomalo, Monta Soccer Junior, Pepe Jeans en Antony Morato zijn echte paradepaardjes. Maar ook Oil & Gas, De Kunstboer, Design Heroes en niet te vergeten het speelgoed van BuitenSpeel zijn namen waar wij super trots op zijn. Naast scherpe prijzen, een bijzonder aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van Ridder Tommy in de uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service.

  Ridder Tommy is strijdvaardig en heldhaftig en hoopt dan ook uit te groeien tot een leidende mobiele winkel voor jongensaccessoires! Bestellen en betalen kan direct vanuit de app met PayPal.

  Kortom, wij wensen je veel winkelplezier op Ridder Tommy!