FREE DOWNLOAD

Skeleton Premium for Springer (Skelet Premie voor Springer)

  • SEARCH TYPE
  Skeleton Premium for Springer (Skelet Premie voor Springer) icon

  Skeleton Premium for Springer (Skelet Premie voor Springer)

  by: 0 0

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  * Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en zijn niet los verkrijgbaar.
  * De functies zijn beschikbaar op iPad 2/3/4/mini en iPhone 4/4S/5/Touch.
  * Skeleton Premium for Springer is een ongeëvenaard encyclopedisch naslagwerk over de menselijke anatomie en biedt meer anatomische informatie dan enige andere app over het menselijk lichaam, waaronder natuurgetrouwe 3D-modellen van alle botten en van honderden ligamenten.
  * Skeleton Premium for Springer bevat meer dan 800 skeletoriëntatiepunten, in kleur op de 3D-botmodellen aangegeven, in toelichtende tekst beschreven en duidelijk in audiofragmenten uitgesproken. Voorts biedt de app ruim 200 vooraf ingestelde weergaves, die kunnen worden geroteerd, ingezoomd, aangepast en opgeslagen in gebruikersmappen. 3D-modellen van botweefsel, bewegende 3D-modellen van synoviale gewrichten, animaties van skeletaandoeningen en een kennistest maken de app compleet.
  * Deze app is Engelstalig.

  vakinformatie in deze app
  * Realistische, natuurgetrouwe 3D-modellen van botten en ligamenten in een gedetailleerd skelet, met mogelijkheid van roteren en in- en uitzoomen voor een optimaal inzicht in de anatomische onderdelen.
  * Meer dan 800 skeletoriëntatiepunten en regio’s in kleur. De app biedt extra informatie over elk oriëntatiepunt, zoals uitspraak en overzichten in tabelvorm met verbindingspunten, gewrichten, locaties en doorgangslocaties van vaten en zenuwen.
  * Meer dan 200 vooraf ingestelde weergaves met individuele oriëntatiepunten op elk bot en verbindingspunten en ligamenten per skeletregio (schedel, wervelkolom, ribbenkast, bovenste en onderste ledematen).
  * Bewegende 3D-modellen van synoviale gewrichten.
  * Een galerij met animaties en illustraties van botweefsel, ziekteverschijnselen en regionale anatomie.
  * Een testonderdeel met meer dan 500 vragen.

  Functies
  * Bekijk honderden vooraf ingestelde weergaves, ingedeeld op regio of naam. Tik op een miniatuur voor een 3D-weergave.
  * Tik op een bot of skeletoriëntatiepunt voor de anatomische naam, de omschrijving, informatie over de functie en uitspraak.
  * Definieer persoonlijke weergaves. Gebruik de broodkruimelnavigatie of de zoekfunctie om botten en ligamenten aan elke weergave toe te voegen. Roteer, zoom, verberg of laat structuren verdwijnen om anatomische structuren vanuit elke gezichtshoek te bekijken, met elke mogelijke combinatie van botten en ligamenten.
  * Gebruik de functie ‘weergave opslaan’ om een bibliotheek met persoonlijke weergaves aan te leggen. Bewaar schermafbeeldingen in de map afbeeldingen of deel ze met collega’s, patiënten en anderen.
  *Verken de beeldgalerij met anatomische deelgebieden en veel voorkomende ziekteverschijnselen.
  * Toets uw kennis met de kennistest over schedelbotten, axiale botten en appendiculaire skeletregio’s.

  Skeleton Premium is het uitgebreidste en meest gedetailleerde 3D-model van het, gebaseerd op de Human Anatomy Atlas 2. De app biedt diverse weergaves van het skelet, voorzien van ruim 800 oriëntatiepunten, verspreid over het gehele lichaam. De 3D-modellen van gewrichten en botweefsel en de vele illustraties en animaties zijn gecreëerd door een team van professionele illustratoren met tientallen jaren ervaring in biomedische visualisatie. Zij werken samen met toonaangevende universitaire docenten en onderzoekers, die borg staan voor de juistheid van de modellen, de uitspraak en de omschrijvingen. Gebruikerssuggesties kunnen worden gestuurd naar support@visiblebody.com.