FREE DOWNLOAD

Golf Examen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Oefen de officiële golfregels en bereid je voor op het GVB examen, overal en altijd via je iPhone, gratis!

  Met behulp van de ‘golfexamen’ app kun je de golfregels nog beter onder de knie krijgen. Voor de beginnende golfer is deze applicatie ideaal als voorbereiding op het GVB examen, terwijl gevorderde spelers hun kennis omtrent de golfregels gemakkelijk up to date kunnen houden.

  De vragen die in deze app zijn opgenomen, zijn de officiële examenvragen zoals opgesteld door de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

  Vanuit de gratis versie heb je de mogelijkheid om tegen eenmalige betaling uit te breiden naar de volledige versie, je kunt dan alle officiële NGF examenvragen oefenen én onbeperkt GVB proefexamens doen.

  Voordelen van deze app:
  •Gratis kennismaken met de app (beperkt aantal vragen), als je tevreden bent kun je de app uitbreiden naar de volledige versie
  •De volledige versie bevat alle officiele GVB examenvragen (met goedkeuring van de Nederlandse Golf Federatie)
  •Antwoorden worden tussentijds opgeslagen, je kunt dus altijd terug naar eerdere vragen
  •Geen tijd meer om te leren? de volgende keer dat je de app opstart kun je verder gaan waar je gebleven was
  •Bij het leren wordt telkens een andere volgorde van de vragen gehanteerd
  •Ieder proefexamen bevat andere vragen of een andere volgorde van de vragen
  •Geschikt voor iOS4 (o.a. multi tasking)

  --------------

  De NGF heeft in 2010 nieuw instructiemateriaal voor GVB-kandidaten op de markt gebracht, te weten Golfregels voor het GVB en Golfregels voor het GVB in Beeld. Dit instructiemateriaal heeft betrekking op regelsituaties die de beginnende golfer op de golfbaan veel tegenkomt.

  De NGF heeft besloten dat de oefenvragen voor het GVB-examen moeten aansluiten op het nieuwe instructiemateriaal. Tevens heeft zij rekening gehouden met een groot aantal suggesties over de inhoud van de huidige oefenvragen, die zij heeft ontvangen van clubs, GVB-kandidaten en golfprofessionals. Dit heeft ertoe geleid dat een flink aantal oude oefenvragen is vervallen en is vervangen door nieuwe oefenvragen. Tevens is de inhoud van een aantal bestaande oefenvragen aangepast.

  GVB Regelexamen
  Het GVB Regelexamen zal een aantal verbeterde multiplechoicevragen bevatten. De vorm van het examen is ongewijzigd, te weten 20 multiplechoicevragen. Als de kandidaat 15 vragen goed heeft beantwoord, dan is deze geslaagd voor het GVB Regelexamen. Het gewijzigde examen wordt vanaf 1 januari 2011 afgenomen. De inhoud van het examen is zodanig gewijzigd dat kandidaten tijdens het examen met een groot aantal nieuwe examenvragen zullen worden geconfronteerd.

  Oefenexamen
  Het oefenexamen is aangepast. Het examen zal 18 multiplechoicevragen en 6 goed/foutvragen bevatten. Een kandidaat is geslaagd voor dit oefenexamen als deze ten minste 18 vragen goed heeft beantwoord.

  Oefenvragen GVB Regelexamen © 2011 NEDERLANDSE GOLF FEDERATIE