FREE DOWNLOAD

Weerplaza - complete weer app

  • SEARCH TYPE
  Weerplaza - complete weer app icon

  Weerplaza - complete weer app

  by: 35 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Weerplaza - de complete weer app

  Als u altijd het weer bij de hand wilt hebben, download dan de Weerplaza app. De bekende weer app van Weerplaza biedt (zeer) uitgebreide weersinformatie: buienalarm, buien en regenradar en het laatste weernieuws. De Weerplaza app is ontwikkeld op basis van feedback van vele gebruikers. Lees hieronder ook hoe de app gewaardeerd wordt door de gebruikers.

  Weerplaza is handig voor:
  - Dagelijks gebruik met uurlijkse weersverwachtingen voor al uw locaties;
  - Tijdens je vakantie: op wereldweer bieden we uitgebreide weerberichten, wolkenbeelden, regen en onweerradar voor heel veel vakantie bestemmingen;
  - Volg het weer op de voet met de actuele en extremen weerkaarten;
  - Je wintersport vakantie, actuele sneeuwhoogten, piste-informatie, weerberichten en live webcam (video) beelden om alvast even weg te dromen;
  - Expert weerkaarten met 15 daagse pluim / eps weersverwachtingen voor het volgen van de weertrend op lange termijn;
  - Weerwaarschuwingen voor heel Europa (altijd op de hoogte van code geel, code oranje of code rood).

  Met pushberichten waarschuwen we u voor buien (Splash), naderend onweer (Flash) en een weeralarm. Met weernieuws wordt de achtergrond bij het weer tot in detail uitgelegd.

  Ook voor wintersporters is de app een must. Naast het weerbericht voor uw ski resort, krijgt u inzicht in de actuele en verwachte sneeuwcondities, maar ook actuele pisteinformatie, kaarten en webcams. U blijft op de hoogte van verse sneeuwval middels pushberichten. U gaat dus voorbereid op vakantie!

  Waarom Weerplaza?
  - Een bijzonder complete weer app
  - Zeer betrouwbaar, de weersverwachtingen van Weerplaza worden ook gebruikt door bedrijven en overheden
  - De app is duidelijk, overzichtelijk en intuïtief

  Wat vinden andere gebruikers?
  Onze gebruikers, meer dan 3 miljoen gebruikers per maand, waarderen de Weerplaza app en website als uitstekend en beste en daar zijn we trots op: gebruikers waarderen de Weerplaza app met 4,5 ster.

  We hebben nauw samengewerkt met onze gebruikers en hopen dat deze app je bevalt. Heb je ideeën of vind je iets niet handig, laat het ons dan graag weten via feedback@infoplaza.nl

  Waarom bevat de Weerplaza app banners?
  De Weerplaza app is gratis maar bevat wel banners om enige inkomsten te genereren. Met deze inkomsten kunnen we dagelijks de weerberichten maken en ook de app steeds verder ontwikkelen. Wij proberen banners subtiel en beperkt te tonen, je zult geen grote banners vinden die over je hele scherm vallen. Vind je dat de balans tussen het tonen van banners en onze weerberichten niet goed is, laat ons dan weten wat beter kan via info@infoplaza.nl.

  Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leeg raken.

  Users review

  from 35 reviews

  "Awesome"

  9